Udesidning ved Havet, Køge Bugt / Maj 2018

Shamanistisk naturarbejde og vejledning, maj 2018

Siden tidernes morgen, har mennesket søgt råd og vejledning i naturen. Bedt om en god høst, et velbetalt arbejde, et godt helbred, og styrke og mod til at møde vinterens komme.

Hvad ville du spørge om, hvis du kunne spørge Jorden om det der brændte mest inderligt i dig?! Denne dag har du chancen.

Vi går i de lærdes fodspor, når vi -dag den -maj (dato kommer) sætter kursen mod kysten og bølgen blå. Du vil blive introduceret til rådslagning med naturen, udesidningen, som kan bringe kraft, hjælp og healing til din hverdag.

Lad naturens kraft berige dig, og give dig ny inspiration, hjælp og næring. Uanset din livssituation.

Det er personligt, gennemgribende, og når kraften fra dagen hentes hjem, og omformuleres til aktive, brugbare skridt, kan vi manifastere en ny kraft og naturvisdom i vores liv.

PRAKTISK
Du skal kunne gå i længere tid, og sidde stille i flere timer.

Kurset kræver ingen forudgående kendskab til shamanismen eller at arbejde med naturen, og hvis du har indblik, kan du benytte dig af det, og gå dybere i din relation. Læs Hvad er shamanisme?! inden du melder dig til kurset.

 

 

Lyt til naturens stemme, og find tilbage til din egen naturlige urkraft.


Udesidning Ved Havet, Køge Bugt – Udendørs shamanistisk dagskursus

DATO: – maj kl. –
PRIS: 850 kr.
DEPOSITUM: 300 kr. (kan betales over MobilePay). Depositum gives retur i fald kurset bliver aflyst.
STED: Køge strand, Køge Bugt, tæt ved Køge station. Der er gode (gratis) parkeringsmuligheder ved mødestedet, og mulighed for opsamling på Køge station.
TILMELDING: Skal ske skriftligt via email, og gerne via telefon hvis du har spørgsmål. Tilmeldingen er gældende når depositum er indbetalt. Find betalingsoplysninger her. Husk at mærke din indbetaling med “Navn + Dep.Udesid Maj”.

Tilmelding på Facebook er ikke gældende — men det er sjovt at se hvem der kommer, så klik dig gerne “deltager” og del begivenheden på Facebook.

Andre datoer: Kommer
Flere kurser med Lone Aabrink

 


MERE INFORMATION
Læs om Lone
CV
Hvad er shamanisme? og Shamanistisk vejledning