Individuelle sessioner

Den shamanistiske rejse, er en livs-vej sammen med naturen, i samarbejde med åndelig vejledning og kraft.

Læs her om, hvad jeg tilbyder af individuelle sessioner.

 


Shamanistisk healing

I den shamanistiske healing, er du modtageren.

Lær mere om, hvordan jeg arbejder med healing i denne video (YouTube, 1t. 45 min.), hvor mine lærere, Jonathan og Zara, fortæller om deres syn på, og arbejde med, shamanistisk healing.

Jeg har arbejdet med shamanistisk healing siden 2008, hvor jeg startede min egen healingsrejse sammen med det guddommelige, gennem shamanistiske værktøjer og praksis.

En shamanistisk healing session varer typisk 2 timer, og foregår i trygge rammer. Jeg tilbyder sessioner hjemme hos dig, eller i smukke, landlige omgivelser ved Ejby, Køge og i økosamfundet Hallingelille, ved Ringsted.

 


Shamanistisk guidance

Den shamanistiske vejledning, lægger op til et længere forløb, bestående af sessions skræddersyet dit ståsted, og ønsker for healing og udvikling.

Mulighed for arbejde i naturen, shamanistisk trommerejse, sang og healing, alt efter hvilken udfordring du står med, og dine ønsker for videre udvikling.


Den shamanistiske vejledning, er en dybdegående opklaringsproces, der skaber klarhed, nye muligheder, og danner nye relationer i dig.


Under det shamanistiske forløb, som gerne strækker sig over måneder, og er en organisk proces der inkluderer dit liv og tidsplan, kan det være kraftfuldt at skabe et ritual, der markerer overgangen fra en livstil, til en anden. Denne indsigt, og ritual, udvikler vi sammen, hvis du har brug for, at tage skridtet sammen med Spirit, til en ny fase af dit liv.

Du lærer, at invitere magien indenfor i hverdagen, at lade det guddommelige og åndelige berige dig, og give dig kraft, samt at modtage rådgivning fra naturen, og din egen Livs-ånd.

Jeg arbejder med sjælerejser, healing, shamanistisk tromme, sang og dans, udesidning samt stilhed, kreativ skabelse på intention, sjæletab og sjælehentning.

 

 


Priser

Kontakt mig for priser på shamanistiske indiviuduelle sessioner og forløb.

 


Ønsker du at arbejde videre shamanistisk?

Kontakt mig, for at høre hvordan jeg kan hjælpe dig, eller se mine kurser for mere inspiration.