Online sessions

Jeg tilbyder online shamanistisk healing og vejledning.

Med online sessions kan du være hvor som helst i verden, og opnå det fulde udbytte, af en kraftfuld, shamanistisk undervisning, healing og vejledning. Du kan tage dit sjælearbejde med på ferie, og arbejde i det tidsrum hvor du har fri.


I samarbejde med jorden, og de hellige kræfter


I det shamanistiske arbejde, arbejder vi med ånden, og det bagvedliggende, og der er som sådan ikke behov for, at være fysisk til sted i det samme rum.
Jeg har arbejder desuden med flere individer, hvor vi dels arbejder face-to-face med fysisk fremmøde, (det kan være i naturen, eller i smukke, indviede lokaler), og hvor vi dels arbejder online, dvs. via telefon eller Skype, med hjemmeopgaver og bevaret fokus på healing, udvikling og shamanistisk arbejde. Det fungerer rigtigt godt, og er meget fleksibelt.

I det hele taget, skræddersyes et forløb eller session til dig, og dine ønsker for udvikling, kontakt, eller længsler mod et større samarbejde med Den Store Ånd.

Jeg vil nyde at vejlede og støtte dig, i dette hellige arbejde.


Et shamanistisk online forløb eller session, kan bestå af helligt, rituelt arbejde, hjemmeopgaver i naturen, kreative opgaver, healing, og samtale, samt livsnavigation og vejledning.Priser

Kontakt mig, hvis du er interesseret i et online forløb eller session.


Jeg samarbejder med den åndelige verden for helbredelse og lindring, og derfor vil et forløb eller en session hos mig, være inspireret af min kontakt til det åndelige, samt søge at etablere din egen kontakt til dine åndelige vejledere, herunder naturen.

Læs mere om individuelle sessioner, og desuden; Hvad er shamanisme?

 

 

Jeg arbejder altid individuelt, og udfra det udgangspunkt du er nu. Nogle har arbejdet med shamanismen i mange år, og der findes mange retninger, og afskygninger af shamanisme, selvom jeg oplever at essensen og ånden af dem, er den samme.
Mange andre jeg arbejder med, har arbejdet med selvudvikling, og spiritualitet i mange år, men shamanismens værktøjer og ritualer, og måske grundessens eller måde at tænke på er ny.

 

Hvis du er interesseret i, at arbejde med mig på denne måde, tilbyder jeg en 1/2 times session, hvor vi taler om, hvad du har brug for, kunne tænke dig

Du kan læse mere om, hvad shamanisme er, her.

HVORDAN FOREGÅR DET?

Før vi starter et online forløb, starter vi gerne med en forberedende samtale. Læs mere om den forberedende samtale herunder.

Hvis du er i tvivl om, om et online forløb kunne være noget for dig, anbefaler jeg os at starte med en afklarende samtale på 30 min. Jeg tilbyder disse sessions som forberedende og afklarende samtaler. 1/2 times session koster 50,00 DKK, og er for alle, der ønsker at finde ud af, om jeg er den rigtige, at arbejde sammen med til de næste skridt på rejsen.

er noget for dig, giver jeg muligheden for, at prøve vores kemi  det af, i en prøvetime til 50,00 DKK. vil jeg anbefale en forberedende samtale session

En forberedende session, er et afslappet møde, hvor kan mødes, og du kan fornemme lidt bedre, om det er mig du har lyst til at arbejde sammen med, på din næste skridt på rejsen.

 

Jeg arbejder med alle slags mennesker, i alle livets forhold.

 

I det shamanistiske arbejde, arbejder vi typisk i et forløb af 3 eller flere sessioner. Dette gør vi, for at sikre, at vi kommer dybere, og evt. til bunds i et emne eller en problematik.

Et online forløb består af hjemmeopgaver

 


Book en undersøgende samtale med mig på 30 min.

Jeg tilbyder indledende samtaler på 30 min. til 50,00 DKK.

Jeg anbefaler denne mulighed, for dig, der er interesseret i at arbejde med mig, og som har brug for afklaring af, hvordan, hvis overhovedet, jeg kan hjælpe dig. Jeg arbejder shamanistisk, det betyder at jeg arbejder med den åndelige verden, ikke med psykoterapi eller andre former for selvudvikling.

Når du køber en indledende samtale (via min webshop), kontakter jeg dig efterfølgende, via mail, og foreslår 3 forskellige tidspunkter for samtalen. Kan du ikke i disse tidsrum, finder vi en dag du kan.

BOOK EN FORBEREDENDE SESSION

I shamanismen arbejder vi med overgangsritualer, kreativitet, healing og forløsning, samt at hente kraft hjem, og slippe gamle traumer.

 

Book din tid her.