Lav Din Egen Rasle – Rasleworkshop / 4 – 9 september 2018

2 dages krea workshop med shamanistisk livssyn. fredag d. 5. + lørdag d. 6. + s’ndag d. 7. oktober 

Rasle workshop over 2 eller 3 dage
Lav din egen rasle

På denne workshop vil du blive introduceret til, og få muligheden for, at fordybe dit venskab med den åndelige verden, og de ressourcer der ligger i det skjulte.
Du vil få vejledning og hjælp til at bygge / skabe din egen rasle, gennem sang, meditation, og shamanistisk tromme.

Workshoppen er specielt for dig, der kan lide at være kreativ og “slå hovedet fra”, og lade hænderne og kroppen skabe. Den er for dig, der kunne tænke sig at snuse til den shamanistiske praksis, og blive givet et konkret stykke håndværk at kunne begynde på, og starte din praksis med.

Og den er for dig, som allerede har din egen rasle, og bruger den mere eller mindre flittigt, samtidigt med du ønsker at udforske nye og dybere sider af dig selv og dit samarbejde med åndefællerne.

Forskellige rasler har forskellige formål, lyd og udseende.

Nogle rasler er for healing, andre for dybere kontakt eller et specielt stykke arbejde, nogle er for ritualer og dans. Fælles for dem alle er, at de er kraftfulde værktøjer med deres egen iboende kraft, eller sjæl.

 

TAG MED PÅ EN REJSE

Gennem arbejdet med din egen rasle, vil du opleve dybere og spændende oplevelser omkring dig selv, og dit samarbejde til den åndelige verden.

2 eller 3 dage

Er du rutineret “shamanist”, (hvem er dét!?, ha ha!), og kender til at arbejde med hellige værktøjer, og har måske din egen praksis, eller søger at fordybe den, er du velkommen lørdag og søndag til selve rasle-makings-delen!

Er du derimod ny indenfor den åndelige praksis af shamanisme, tilbyder jeg fredag en introduktion til shamanismen, hvor du blandt andet vil møde den shamanistiske trommerejse.

Der vil vi også gennemgå etik og moral, “do’s and don’t’s”, når det handler om samarbejdet med den åndelige verden. Det er ikke muligt at deltage i rasle workshoppen uden introduktionen, eller tilsvarende undervisning. Skriv til mig, hvis du er i tvivl.

Så er du klædt på, til at medvirke på lige fod med alle andre, når vimødes lørdag.

Har du lyst til kun at komme fredag, er der også mulighed for dét; dette er en introduktion til det shamanistiske verdensbillede i teori og praksis!

Har du spørgsmål i forbindelse med kurset, og hvor du passer ind, eller andet, så kontakt mig endelig.
Fredag 10-16 (800 kr)
Lørdag 10-16
Søndag 10-16 (1.600kr)
Maks 5 pladser.
PRIS
2 dage – for erfarne, lør + søn: 1.600kr
3 dage – lør + søn, inkl. introduktion til shamanismen fredag: i alt 2.400kr
1 dag: introduktion til shamanismen fredag: 800kr
Alle materialer er inklusiv!!
Du er velkommen til at medbringe
Kurset indeholder raslebygning/skabelse, alle materialer, the, kaffe og snacks, samt ceremoni og trommerejse.
Du vil desuden modtage vejledning og inspiration til, hvordan Finland bruge raslen derhjemme! når kurset er slut, og hverdagen begynder!
Jeg glæder mig til at høre fra dig.
Leg, kreativitet og forbindelse!
TILMELDING
Sker gennem mail til loneaabrink@gmail.com. Tilmelding er gældende når depositum på kr. er modtaget. Mærk betalingen “Dep DIT NAVN RasSep”.
Ved tilmelding:
Skriv et par linier om dig selv og din erfaring (eller manglende erfaring 😉 ), samt hvorfor kurset tiltaler dig! Jeg bruger informationen til at danne mig et billede af dig, og lære dig at kende, hvis vi ikke kender hinanden.
Der er ingen krav for hvad man skal kunne eller ikke kunne, så skriv fra hjertet uden forbehold.
Tilmelding er godkendt når depositum på kr er modtaget. Du modtager en bekræftelse herpå, på mail.
Jeg glæde mig til at møde dig.
Kurset er inklusiv alle materialer. Kaffe, te og snacks vil blive serveret.
Lørdag 10-16
Søndag 10-16
Pris
Sted cafe ara center for kreativitet og velvære

OM UNDERVISEREN

Lone Aabrink er uddannet cand. design indenfor illustration fra Designskolen Kolding samt siden 2008 gået i lære hos ånderne og hos Scandinavian Center for Shamanic Studies og Nordisk Shamanisme.

Jeg har shamanisme, maleri og healende historiefortælling gennem ti år.

Se alle mine kurser her.


LÆS MERE

Hvad er shamanisme?

Mere om Lone

CV


PRAKTISKE DETALJER – Rasleworkshop, + dato 2018

FORUDSÆTNINGER
Det er afgørende for tilmeldingen at du kan vare her alle tre dage i det angivne tidsrum, komme i god tid inden kursusstart, samt ikke skulle g[ f’r tid.

DATO OG TID
Kurset forløber over to dage:

Dato kommer

HVOR
Kurset finder sted i Café Ara – Center for Kreativitet & Velvære, i smukke omgivelser på landet ved Køge. Varme, rolige lokaler med plads til fordybelse og rum til den enkelte.

PRIS
Kurset koster – kr. for fire kursusdage. Der er mulighed for, at betale i rater af to omgange. Betaling finder sted efter aftale. Mærk indbetalingen “Dit navn + HF0418″. Find betalingsoplysninger her.

TILMELDING
Sker gennem e-mail til loneaabrink@gmail.com eller via telefon: 29 61 21 74.

 


Andre kurser med Lone Aabrink