Shamanistisk Trommerejse – for begyndere og øvede / 5. dec

Den shamanistiske trommerejse, hvor sjælen forlader kroppen, og rejser ind i Åndernes Rige, for at søge kraft, visdom eller healing, har været brugt af menneskeheden i hele verden. Værktøjet og metoden har ikke ændret sig! Og forbindelsen og kraften er lige stærk i dag, som for 1000 år siden.

Kom og skab kontakt – og bliv beriget af åndernes visdom.

ER DU NY? Hvis det er første gang du prøver en trommerejse, kan du med ro i sindet lade dig guide, og blive undervist i alt det du skal vide, før rejsen starter ind i Åndernes Rige, og hjem igen! Og du får hjælp til at bære kraften med dig hjem, og ind i din dagligdag. Læs evt. artiklen Hvad er shamanisme?, for at komme tættere på, hvad det hele går ud på.

ER DU VELKENDT? Når du har en god, solid kontakt til dine åndefæller, kan cirklen være et dejligt, trygt rum at mødes i, for at mærke ligesindede og dele og bevidne rejser og historier.

Vel Mødt i Cirklen!

 

Praktiske informationer

TILMELDING
Kontakt Lone. Indbetaling af kursusbeløbet bekræfter din plads, og gør din tilmeldning gældende. Du finder betalings- og kontaktoplysninger her. Mærk indbetaling med: Navn og Kursustitel. På forhånd, tak.

FORUDSÆTNINGER
Vi benytter ingen bevidsthedsændrende medicin, og for at deltage skal du være clean, ædru, og have lyst til udvikling.

PRIS
300 DKK

DATO
Onsdag den 5. december kl. 18.30 – 21.00.

STED
I smukke, lokaler på landet, mellem Køge og Roskilde, ca. 35 min. fra København (nemt at finde med GPS også i mørke!). Kontakt mig, hvis du har spørgsmål.

OM UNDERVISEREN
Lone Aabrink arbejder som shamanistisk behandler og healer. Hun har undervist i både ind- og udland i 10 år, og er dedikeret til den shamanistiske praksis. Hun har b.la. modtaget undervisning hos Annette Høst og Jonathan Horwitz, og har en let og diciplineret tilgang til shamanismen. Læs mere om Lone.

Mød begivenheden på Facebook

 


Alle kurser med Lone Aabrink