Soul Art Day / 23. Maj 2018

Onsdag den 23. maj kan du være med, når kunstnere fra hele verden mødes online og afholder Soul Art Day.

Med kunsten i højsædet

Hør interviewet mellem billedkunstner og Soul Artist Laura Hollick og Lone Aabrink.  
 

 
  Det er Laüra Hollick fra Canada, der er afholder ballet, og klokken 18.00 onsdag den 23. maj, går vi live, hvor jeg i et panel med andre kunstnere, vil fortælle om min kunst – og det jeg skaber på dagen!  

Jeg skal lave en rasle!

Det er naturen i mit område der inspirerer mig til at tegne, male og skabe. Denne morgen, har jeg på min vandring i naturen fundet dele til en RASLE / en rasle jeg vil skabe i løbet af dagen!  

Vi går LIVE klokken 18.00 – 19.00 dansk tid – 23. maj

    Du kan også være med! Brug dagen eller aftenen, eller bare et øjeblik, på at blive inspireret og opløftet af din egen vision og guidance! Skab med hænderne, saksen, strikketøjet! Se blandt andet den smukke video, om den indre kreativitet og vildskab som introduktion til Soul Art Day her! Hvis du har lyst til at være med, så tilmeld dig her: www.soulartday.com Så får du information om dagen, og invitation til selv at lege/skabe/male med! Linket indeholder desuden et interview (på amarykaaansk!) mellem Laura og jeg. Her fortæller jeg om min rejse, dybere ind i det shamanistiske univers og malerierne der følger med. Tilmeld dig her, og se interviewet.  

INTERNATIONAL SOUL ART DAY Onsdag den 23. maj, kl. 18.00

Kom med – ved at tilmelde dig her!