Når de dybe skove kalder: Telesummit om dansk shamanisme / 2. april 2018

En række gratis interviews, der skildrer alsidigheden i dansk shamanisme. Starter 2. april 2018! Tilmeld dig og læs mere her!

Det er desværre ikke længere muligt at deltage i telesummittet eller høre interviewsne.

Det er med stor glæde, at jeg er blevet inviteret af Maria Lisette Jacobsen, til at være med i Danmarks første telesummit (online interviewrække) om shamanisme i Danmark!

Maria Lisette Jacobsen fra Hyldemors Have har, med udspring i en drøm om at skildre den store alsidighed der findes inden for shamanisme, animisme og naturarbejde, sammensat Danmarks første telesummit om shamanisme, som den udleves på vore breddegrader.

Med denne række af spændende onlineinterviews er målet, at være med til at åbne døre mellem de forskellige måder at leve med og udøve shamanisme på og samtidigt kaste lys på de mange grene af det store smukke træ som tilsammen danner den levende shamanisme, som den praktiseres i dag.

Gæsterne, som alle er stemmer på den danske scene inden for shamanisme, arbejder med forskellige tilgange og med forskelligt udgangspunkt, men sammen væver de et farverigt tæppe af viden, erfaring, indsigt og åbenhed overfor denne forskellighed for at finde inde til kernen og genkende værdien i mangfoldigheden.

TILMELDING

Læs mere og tilmeld dig hos Maria her: https://www.hyldemorshave.dk/telesummit/

Telesummitten er gratis og begynder mandag d. 2. april 2018

Det er desværre ikke længere muligt at deltage i telesummittet eller høre interviewsne.