Krop-Sind-Ånd Helsemesse / 2.-4. februar 2018

Mød mig på stand 177 !

Jeg glæder mig til at deltage med mine malerier og tegninger! Kom og vær med når jeg pynter mere end bare min stand – men også Brøndbyhallens vægge med malerisk kraft – og oplev samtidig mere end 180 andre udstillere og stande – med alt fra helsebøger, clairvoyance, trommer, håndlæsning, sten og krystaller!

MINI FOREDRAG: SHAMANISTISKE BILLEDER
Fredag den 2. februar kl. 13.00 – 13.45 – Lokale: Gunnar Nu 2
Jeg holder foredrag om min shamanistiske maleriske praksis, hvordan jeg maler de malerier som kommer til mig fra åndeverdenen, læs mere herunder. Og jeg vil fortælle om, hvordan kreativitet kan spille en rolle i den spirituelle udvikling.

Se mere fra helsemessen her

KROP-SIND-ÅND Helsemesse i Brøndby Hallen
STAND 177
d. 2. – 4. februar 2018
Fre, lør og søn kl. 10.00 – 18.00
OBS! Mini foredrag fredag den 2. feb kl. 13.00 – 13.45

Find eventen på FACEBOOK – og del gerne i dit netværk.
Her er eventen for mini fordraget SHAMANISTISKE BILLEDER – del også gerne den 😉 !

På gensyn!

Lone Aabrink
Efter år som designer, tegner og billedkunstner, begyndte en ny form for billedkunst at tage form i mit atelier i sommeren 2017. Da jeg fuldstændigt havde mistet lysten til at tegne og male, begyndte et dybere samarbejde med mine åndefæller. Jeg stoppede med at lave kunst og malerier som ‘underholding’, og begyndte i stedet at arbejde bevidst med maleriet som en helbredende praksis.

Maleriet ‘besjæles’ gennem samarbejdet med mine åndefæller, og tjener hermed som mere end hvad øjet umiddelbart kan se. Billederne er “healings-portaler” med egen magi, sjæl og evne til at forvandle.

På en Jord, hvor mennesket ikke længere er på bølgelængde og i balance med naturen, ser jeg det som menneskets fornemmeste opgave at give sig selv hen til en praksis der forsøger at udligne denne ubalance. At skabe rum for seksualitet, nydelse, samvær og glæde, uden at tage – men ved at give. Maleriet bliver for mig denne praksis.

Jeg er nu i gang med at undersøge hvordan dans, sang og poesi på samme måde kan benyttes som bevidst værktøj til healing.

Jeg underviser og fortæller om shamanismen, naturen og vores fælleskab i mine kurser og forløb. Se mere på www.aabrink.dk.

Henvendelse på stand nr. 177