Kraftvandring ved Køge Ås / 13. MARTS 2018

Rådslagning i naturen, tirsdag den 13. marts kl. 10.00 – 15.00

Mini pilgrimsvandring i stilhed.

Spørg naturen om et anliggende der går dig på, du ønsker afklaring, hjælp eller kraft til. Lær et ældgammelt shamanistisk håndværk; at finde svar og forbindelse i naturen. Du vil lære hvordan du selv kan hente kraft og visdom i naturen.

Gåturen er ca. 3 timer. Der vil desuden indgå klassisk shamanistisk cirkelarbejde.

Dette kursus er for dig der føler dig draget til at vide mere om naturen og hvordan vi kan arbejde i, og med den. Det kræver ingen forudsætninger.

Om den shamanistiske praksis
Det shamanistiske verdenssyn er baseret på “healing indefra”. Det betyder at vi opfordrer til forståelse gennem at lytte aktivt, være stille og at åbne hjertet for naturen, ånderne, os selv og de andre kursusdeltagere. Vi foregiver ikke at vide hvad andre har brug for, vi kommer ikke med gode råd, og vi “fikser” ikke. I shamanismen praktiserer vi, at den viden du har brug for, findes i dig, og ved at lytte dybt finder den vej til dig.
 

En video skabt i naturen der fortæller om vores fællesskab med naturen.


Kraftvandring ved Køge Ås – Dagskursus udendørs

DATO: Tirsdag den 13. marts kl. 10.00 – 15.00
PRIS: 650 kr. Ved tilmeldning af to personer samtidigt opnåes rabat på 100 kr. pr. person.
DEPOSITUM: 100 kr (kan betales over MobilePay) – gives kun retur i fald kurset bliver aflyst
STED: Ved Køge ås, 4600 Køge. Rutebeskrivelse ved tilmelding. Der findes mulighed for opsamling ved Køge eller Ølby station samt evt. samkørsel.
TILMELDING: Via email eller telefon hvis du har spørgsmål. Tilmeldingen er gældende når depositum er indbetalt. Find kontooplysninger og MobilePay nummer her. Husk at mærke din indbetaling “Navn + Dep. KraftVandring”.
MEDBRING: Tøj til vejret! Vi er ude også selvom det regner.

Tilmelding på Facebook er ikke gældende — men det er sjovt at se hvem der kommer, så klik dig gerne “deltager” og del begivenheden på Facebook.

Andre datoer: Søndag den 11. marts 2018, kl. 10.00 – 15.00
Flere kurser med Lone Aabrink

 


MERE INFORMATION
Læs om Lone
CV
Hvad er shamanisme? og Shamanistisk vejledning