Børne events

Børn elsker at være kreative, og det gør jeg også! En kreativ dag hvor børnenes idéer og kreative udfoldelser er i højsædet!

Vi tilrettelægger dagen efter temperament, behov og selvfølgelig børnenes alder.

 

FREJA OG ROSAS HISTORIE

Det er sjovt at tegne sammen! – så sker der noget man ikke selv kunne ha’ fundet på! 😀

Jeg blev inviteret hjem til Freja og Rosa af deres mor, og vi aftalte at hver af pigerne skulle lave en tegning som de efterfølgende kunne hænge op på deres værelse.

Vi vidste ikke hvad vi ville tegne inden jeg kom, så dagens temperament og farver fik lov at have indflydelse på det endelige værk!

 

ROSA, 6 ÅR

Med sine 6 år kunne Rosa selv tegne stjerner og diamanter og fik hjælp til at tegne omridset af hendes to yndlingsbamser! Herefter bestemte hun selv hvilke farver og motiver der skulle på! Det var ikke alle mine idéer der fik lov at komme med 😉 , og det var skønt at se hende arbejde beslutsomt og farverigt med tegningen.

– og selvfølgelig kom der glitter på kjolen! 😀

 

FREJA, 9 År

Freja tegnede selv Sprutte bamsen og fik hjælp til perspektiv i skattekiste og de forreste fangarme som vi også måtte slå op på nettet for at tegne rigtigt. Det handlede om, at give Freja inspiration til teknikker som hun kan bruge senere når jeg er taget hjem. Hendes alder tillod at vi kunne bruge finere pensel og jeg viste maleteknikker og fortalte om farver.
Freja blev meget glad for sin tegning som også kom til at betyde mere, i det jeg hjalp hende med at tegne ting hun ikke kunne tegne på egen hånd.

Begge piger fik deres navn skrevet med ind i tegningen, og på bagsiden blev den signeret og fik en titel!

 


En dag som Freja og Rosas


Pris: 2.100 kr. inkl. 3 timer og alle materialer.

EksKl. kørsel. Transport udgifter dækkes seperat.

Alternativer

Fleksibiliteten med børnedagen er stor, og der er mange spændende ting man kan gi’ sig til! F.eks. tage i skoven eller på stranden og bygge og male en uro til værelset eller morfar. Eller for større børn en tegnedag hvor børnene lærer tips og tricks til at blive bedre til at tegne, indendørs eller udendørs. Jeg vil med glæde hjælpe til at gøre Jeres dag kreativ og spændende!

Idéer til børneevents:

  • Børnefødselsdag hvor alle børn tegner (f.eks. med kridt på vejen!)
  • Vi  laver et maleri og fødselsdagskort til bedstefar eller -mors store dag
  • For større børn en tegneworkshop med tips og tricks til at blive bedre til at tegne!

Eventen kan foregå hjemme hos Jer, eller vi kan finde et sted at mødes.

Lad mig høre dine idéer!

Blæksprutte tøserne!!