Maleri på bestilling

Inviter magien indenfor!

Forkæl en du elsker. Sæt krydderi, kærlighed og sensualitet på tilværelsen i soveværelset, køkkenet eller stuen. Bliv opmærksom på dine egne kræfter – gennem maleriet, og lad maleriets budskab gennemsyre din sjæl, liv og bolig.

Det personlige bestillingsværk er manna for sjælen og en absolut fokælelse. Her møder dine idéer, lyster, tanker og inspirationer mine penselstrøg, og sammen danner vi et værk, der ikke findes mage i hele verden.

Du bestemmer farvevalg, tema, inspiration

Hvordan gør vi!?

Giv mig et kald på 2961 2174, og fortæl mig om hvad du kunne tænke dig. Du må gerne vurdere hvilken stil og effekt du gerne vil have ind i billedet – hvilken stil tænder dig?!

Vi skal tage stilling til hvor stort maleriet skal være, an på hvor det skal hænge, og vi tager stilling til farverne – hvilke gør dig glad eller åbner dig, og hvilke motiver eller motiv kunne du tænke dig?

Tag gerne et kig på siden Lone Aabrink – Malerier, hvor du ser et bredt udvalg af min kunnen. Er der nogle stilarter der tænder dig specielt, eller motiver der påvirker dig stærkere end andre? Måske har du set noget et andet sted du virkelig godt kan lide. Notér dig gerne hvad du kan lide – visuelt, og send det gerne til mig i en mail.

 

Priser – bestilling akryl

Akrylmaleri opspændt på Bomuldslærred – klar til at hænge op

Lærred 30 x 30 cm – 3000 DKK
Lærred 40 x 50 cm – 7000 DKK
Lærred 60 x 60 cm – 9000 DKK
Lærred 80 x 100 cm – 18000 DKK
Lærred 100 x 120 cm – 23000 DKK

Alle størrelser er tilgængelige, men lad os tale sammen om det først hvilken størrelse der passer dig og din bolig bedst, før vi beslutter målene.

RAMME
Alle priser er ekskl. ramme, som du selv kan sørge for, med mindre det ønskes at jeg gør det. Rammer på malerier er en smagssag, og personligt mener jeg at nogle malerier vinder charme ved slet ikke at blive indrammet.

MATERIALER
Akrylmalerier indeholder ofte en palette af materialer ud over akrylmalingen. Det kan blandt andet være glimmer, kridt og papir. Det er alt sammen afhængig af hvad du kunne tænke dig, og hvilket udtryk maleriet skal udtråle!

 

Akrylmaleriet ‘Christmas (Eagle)’ fra 2016
indeholder akrylmaling, blomstersaft og græs. 90 x 120 cm, Pris 12000 DKK.

 

Akrylmaleriet ‘Vintertræ’ fra 2017.
50 x 70 cm, 8000 DKK

 

 

Hvad skal jeg vælge?! Forskellen på akryl og akvarel

Akrylmaleriet males med plastikmaling, der kan fungere på både lærred og papir. Oftest bruger jeg den på lærred.
Akvarellen er en vand-farve (af aqua, vand) som kun kan benyttes på papir. Akvarellen egner sig godt til små størrelser – kort til personlige events. Akvarellerne har ofte meget høj detaljegrad, hvor akrylmaleriet har den force at kunne sprede store strøg og meget farve med lethed, på et stort område.

 

Priser – bestilling akvarel

Akvarelmaleri på akvarelpapir 300g eller mere – Ekskl. ramme

Akvarel A6 postkort – 600 DKK
Akvarel A5 stort kort – 1200 DKK
Akvarel A4 klassisk – 3000 DKK
Akvarel A3 stor – 7000 DKK
Akvarel A2 mega – 10000 DKK

Priserne på akvarellerne er baseret på detaljegraden. Alle størrelser fåes, så lad os samtale om, hvor maleriet skal hænge og hvad det skal kunne, inden vi beslutter os for målene.

RAMME
Alle priser er ekskl. ramme, som du selv kan sørge for, med mindre det ønskes at jeg gør det. Der kan med fordel vælges indramning hos glarmesteren og med passepartout.

MATERIALER
Akvareller kan indeholde andre materialer end det typiske; vandfarve og tusch. F.eks. oliekridt og farveblyant, papir eller akrylmaling. Det kommer an på hvilket udtryk du ønsker skal skinne gennem på papiret!

 

Udsnit af akvarellen ‘Slip Bekymringerne Fri’ fra 2017.
Her ses en blanding af tusch og akvarel på papir.

 

Akvarellen ‘Måneblunder’ er en blanding af akvarel, akryl, tusch og gouache –
og bliver hermed en mixed media tegning, som jeg ofte arbejder i. Størrelse A5 (stort kort), ikke til salg.

 

Læs om en typisk design proces omkring et bestillingsværk i Carls historie.