Shamanistisk konsultation

Shamanistisk vejledning og healing operer ikke som “quick fixes”, og har som hovedformål at lindre samt at undersøge og måske helt at fjerne eller ændre den grundlæggende årsag, roden, til symptomet.

Den shamanistiske praksis er en praksis mellem menneske, Gud (ånderne eller guderne) og naturen. Vi er i høj grad medskabere – og vi skal ikke gøre alt alene. Når vi beder om hjælp fra den åndelige verden er hjælpen underfundig, dybdegående og healende, uanset hvilken form du vælger. Læs mere om hvad shamanisme er.

Shamanistisk healing og vejledning er ikke psykologisk, og du behøver ikke at “tro på den” før den virker. Det tager tid, åbenhed og dedikation at ønske at ændre sit livsbillede, sin fysik eller form. Jeg opfordrer til tålmodighed, egen omsorg og kærlighed i processen.

Ofte arbejder vi med sjæletab, -hentning og kraftdyr, som kan være nye elementer for den vestlige kultur, og derfor kræver tid at indkooperere.

Hvordan foregår det?!

Når jeg får en henvendelse, tager jeg den til mine åndefæller, og det er dem der beslutter, om vi kan hjælpe dig, og hvordan. Skriv gerne en mail til mig med dine spørgsmål, nævn dine bekymringer og/eller symptomer, og fortæl hvad du har brug for hjælp til.

Jeg afholder også kurser, som med fordel kan benyttes sideløbende med personlige sessioner, eller i stedet for.

Jeg har klinik ved Ejby, Køge, og kommer også gerne ud.

 


hvad er Shamanistisk vejledning?!

I den shamanistiske vejledning kan du blive oplært i at rejse, eller få opgaver og beskeder til dit arbejde. Du kan også komme ud for, at der i processen vil komme en healing, som påvirker dig, og dit syn på livet. Typisk arbejder vi med kraftdyr og sjælerejsen (altså en shamanistisk rejse gennem trommen), men der kan opstå spontane ting og rasle, drømme, kreative opgaver og beskeder kan være en del af dit forløb.

Shamanistisk vejledning foregår typisk over et par måneder eller mere, da det forsøger at rodfæste en ny tænke- og/eller væremåde, samt at komme gamle unoder til livs. Spørg mere ind til denne behandlingsform, hvis det lyder som noget for dig.

Shamanistisk vejledning tager ca. tre timer pr. gang, og som hovedregel skal du regne med tre omgange, for at komme en problemstilling til bunds.

 

Hvad er Shamanistisk healing?!

Healingen er mere spontan og tager udgangspunkt i hvordan du har det netop nu. Den forsøger ikke at opbygge eller skue ud i fremtiden, på samme måde som vejledningen, men er et tilbud om umiddelbar lindring af de smerter og symptomer du kommer med nu. Det kan betyde at en healingssession giver inspiration og motivation til videre arbejde, men det behøver ikke at være sådan. De fleste oplever at healingen i sig selv er lindrende og kan virke opløftende på deres humør og/eller kræfter.

Shamanistisk healing tager typisk tre timer, fordi samtalen i samarbejdet er lige så vigtig, og åbner til større forståelse af sygdommen og/eller utilpasheden i livet.

 

Symptomer der kan gøre at du ønsker shamanistisk hjælp:
  • udmattethed og intet overskud
  • Har mistet overblikket eller motivation til at gøre noget
  • Finansielle udfordringer
  • Sorg eller mismod
  • Livskrise, i form af livsvalg; uddannelse, valg af partner, bopæl, jobsituation
  • Fysisk og psykisk lidelse, så som søvnbesvær, ondt i nakke, skulder, led, migræne, træthed, bide negle, mistet livsgejst, sensualitet eller seksualitet
  • Uro omkring familie eller relationer
  • Spørgsmål i forbindelse med husdyrs ve og vel/aflivning

Priser

En shamanistisk konsultation tager typisk 3 timer. Den kan foregå hos dig, eller ved Køge i Café Ara – Center for Kreativitet og Velvære. For at booke en konsultation, beder jeg dig henvende dig via mail eller telefon.

Første session: 650 DKK
Efterfølgende sessioner: 850 DKK

For at høre mere om shamanismen og om den er noget for dig, anbefaler jeg videoen, Hvad er shamanisme – og hvordan kan du bruge den i din hverdag?!, samt at ringe eller skrive til mig med din personlige henvendelse. Så finder vi ud af, om shamanisme er noget for dig.

Jeg glæder mig til, at høre fra dig.

Kontakt mig.