Shamanistisk Trommerejse – Udvidet Praksisdag / 26. april

Shamanistisk trommerejse på Køge Fælles Jord

Praksisdag for begyndere og øvede.

Shamanistisk trommerejse den 26. april, er for dig som allerede kender shamanismens væsen, eller du som for første gang har lyst til, at stifte bekendtskab med denne form for åndelig praksis.

På dagen vil vi gennemgå do’s and don’t’s i den shamanistiske praksis, samt gennemføre to sjælerejser til den åndelige verden. Alt efter dit kendskab til trommerejsen, vil den blive skræddersyet efter dit behov.
Jeg spiller trommen, eller den spiller mig, og du skal blot møde op med yogamåtte (evt. skind), rasle hvis du har, samt øjenbind, et tæppe og notesbog. Så er vi i gang!

Shamanismen er menneskets ældste form for spiritualitet, og den måde at kommunikere og hente kraft hjem på, er der fundet spor af, over hele verden.
Det er en praksis i kærlighed, empati og med kraft til at ændre, transformere og hylde livet! Alle er velkomne, uanset forkundskaber.
OBS! Jeg benytter ikke bevidsthedsudvidende stoffer, for at deltage i workshoppen skal du være clean, ædru, og have lyst til det åndelige arbejde. Skriv gerne til mig, med spørgsmål herom.

OM KØGE FÆLLES JORD
Køge Fælles Jord drives af ildsjæle, der dyrker og passer grøntsager, krydderurter, madskov og terapihave på et stort dejligt areal lige uden for Køge. Her har man permakultur og (ånds)bevidsthed for trivsel og planter op under neglene, hver dag.
TRANSPORT: Der er gode parkeringsmuligheder på Jorden, tætteste station er Køge st. Kontakt gerne Lone, hvis du har brug for samkørsel/andet. Se mere om jorden og projekterne her.

 


Info

Pris for medlemmer: 450,00 DKK
Pris for ikke-medlemmer: 550,00 DKK
Dato: Søndag den 26. april, kl. 13.00 – 17.30
Sted: Køge Fælles Jord, Egøjevej 114 C, 4600 Køge
Først til mølle. Begrænsede pladser.


 

TILMELDING

1. Tilmeld dig til mig, du finder kontaktoplysninger her.
2. Indbetal kursusbeløb via MobilePay eller kontooverførsel, for at bekræfte din plads. Du finder kontooplysninger her. Pengene betales retur i tilfælde af aflyst kursus.

 

Find og del eventen på Facebook.

Vel mødt!