Shamanistisk Vejledning

Gå i lære hos ånderne, hos Jorden, himmel og hav, og lad dig fortrylle af den sandhed der ligger lige under overfladen; at vi alle er forbundne.

Shamanistisk vejledning er livsnavigation hvor du som hovedessens bliver præsenteret for den shamanistiske sjælerejse, trommerejsen. Her oplæres du i, selv at rejse og knytte bånd til dine egne hjælpere og guides.

Du vil blandt andet møde dit kraftdyr, og starte et samarbejde der kan ændre dit liv, fuldstændigt.

 


rejsen begynder i naturen


Hvad end årsagen er til, at du ønsker vejledning, kan den shamanistiske praksis hjælpe til at bringe klarsyn, kraft og visdom til din rejse. Du behøver ikke at “tro på” at shamanismen virker, den er et møde med din sjæl – og ikke dit intellekt.

Du er velkommen til at henvende dig med spørgsmål og undren, skulle du være interesseret i at opleve den shamanistiske tilgang og rejse.

Kontakt Lone om shamanistisk vejledning

Det er vigtigt at pointere at shamanistisk vejledning og den shamanistiske vej ikke er et quick fix, og en dybere, mere sjælfuld forbindelse til naturen, jorden og dig selv, samt dine åndevejledere.

Gennem den shamanistiske praksis vil du få oplevelser og svar du måske ikke har oplevet andre steder, og som kræver din opmærksomhed og lytten.

 


Jeg benytter ingen stoffer i min undervisning – det er min klare opfattelse & erfaring, at kraftfulde møder og healing kan finde sted, uden.

 

 

 


SHAMANISTISK Vejledning

I Ejby ved Køge, eller hjemme hos dig selv.

Varighed: 3 timer
Pris: Betaling aftales. Kontakt mig.

KONTAKT MIG FOR EN BEHANDLING