1:1 sessioner

I det hellige rum, tilbydes transformation, skærpet opmærksomhed, healing og videre skridt – på shamanens vej!

Den shamanistiske vej begynder i Hjertet, med en forståelse af, at alt er helligt, levende og forbundet.

Jeg arbejder med de sår og traumer vi har med os fra barndommen, mønstre og vaner, der har sat sig i sind eller krop, samt åndelige møder med dit personlige kraftdyr, sjæleven og power place.

I shamanismen bruger vi naturen, som omdrejningspunkt, og vi lærer i den shamanistiske praksis at stille os til rådighed, for noget større!

 

 

Shamanistisk vejledning

I den shamanistiske vejledning, 1:1, arbejder vi i naturen, såfremt det er muligt. Vi tager på tur i skoven, eller bruger Hallingelilles ‘Zomen’ – en ti-kantet læringsbygning, bygget af halm og ler – som scene til vores shamanistiske opdagelsesrejse.

Jeg underviser efter principper af Michael Harner, og mine lærere er blandt andet Jonathan Horwitz, Annette Høst og Zara Waldebäck fra Scandinavian Center for Shamanic Studies.

I den shamanistiske vejledning er det intentionen, og den magiske sjælerejse, trommerejsen, der er omdrejningspunktet.

Vi undersøger hvordan, hvis overhovedet, du kan få hjælp til dine spørgsmål, livsformål, hjælp til dine idéer, eller healing til din rejse.

Pris pr. session: 1200,00 DKK.

KLIPPEKORT
Mange af os, der går den shamanistiske vej, har regelmæssigt kontakt til vores kraftdyr eller åndehjælpere (nogen gange, det samme!). Det kan være en fordel, at gå 3 gange, og blive lært op i, hvordan du selv kontakter dine vejledere.

Den shamanistiske rejse er individuel, og fungerer forskelligt, alt efter hvem der spørger, og hvad der ønskes hjælp til. Et længerevarende forløb, sikrer en større forståelse af det shamanistiske arbejde, samt større fordybelse af relationen til din åndelige vejleder.

LÆRLINGEFORLØB
Jeg kan anbefale et forløb over 7 gange, til dig som ønsker en dybere læring, at være lærling i naturen og hos åndefællerne. Måske kender du den shamanistiske rejse, men har brug for sparring og indsigt, eller inspiration til at gå nye veje.
Lærlingeforløbet, er for dig, som ønsker at gå i lære, og at fordybe dig og forvandle dit liv, gennem en solid, tilbagevende shamanistisk praksis.
Lærlingeforløbet er skræddersyet og løber over en længere periode. Det vil forvandle dit liv, og den måde du møder naturen og dig selv på. Du lærer at samarbejde med naturens rytme, samt at hente hjælp, råd og vejledning i naturen og i den shamanistiske sjælerejse (trommerejsen).


Priser

SHAMANISTISK VEJLEDNING 1:1
2-3 timer
1200,00 DKK pr. gang

KLIPPEKORT: 3 x SHAMANISTISK VEJLEDNING
á 2-3 timer, kan bruges over 12 måneder
3240,00 DKK

SHAMANISTISK CIRKEL / CEREMONI
2-3 timer, hjemme hos jer
På vej – DKK ekskl. kørsel (kommer oveni)
Max. deltagerantal: 10 stk.

LÆRLINGEFORLØB
2-3 timer pr. gang
7 gange: – På vej –

WolfSong, akvarel (c) 2011 Lone Aabrink

 

Kontakt mig med spørgsmål


Under det shamanistiske forløb, som gerne strækker sig over måneder, og er en organisk proces der inkluderer dit liv og tidsplan, kan det være kraftfuldt at skabe et ritual, der markerer overgangen fra en livstil, til en anden. Denne indsigt, og ritual, udvikler vi sammen, hvis du har brug for, at tage skridtet sammen med Spirit, til en ny fase af dit liv.

 

Ønsker du at gå i lære hos ånderne og planterne?

Kontakt mig, for at høre hvordan jeg kan hjælpe dig, eller se mine kurser for mere inspiration.