Shamanisme

Shamanistisk Healing

Den shamanistiske healing er et samabejde mellem naturen, den åndelige verden og os. Det betyder, at man ofte efter, eller under en healing, vil modtage råd og vejledning til, hvordan man kan gå videre med sin healing, i sin hverdag.

Shamanistisk Vejledning

Gå i lære hos ånderne, hos Jorden, himmel og hav, og lad dig fortrylle af den sandhed der ligger lige under overfladen; at vi alle er forbundne. Shamanistisk vejledning er livsnavigation hvor du som hovedessens bliver præsenteret for den shamanistiske sjælerejse, trommerejsen. Her oplæres du i, selv at rejse og knytte bånd til dine egne … Continue reading Shamanistisk Vejledning

Hellige Redskaber

Jeg skaber rasler og magisk værktøj til brug i shamanistiske praksis, samt dekorationer på trommer, rasler og andre objekter.

Hvad er shamanisme?

    Vi er en del af jorden – og jorden er en del af os Shamanismen er menneskets ældste spirituelle håndværk. Gennem værktøjer som blandt andet trommerejsen, kostumer, ritualer, sang og dans, ændres bevidstheden, og der skabes kontakt til den usynlige verden. Her i de fortryllede riger, kan vi hente hjælp, visdom og kraft, til … Continue reading Hvad er shamanisme?

Links

Gå på opdagelse i shamanismen og animismens hellige og inspirerende univers!