Kreativ workshop: Helligt værktøj: Shamanistisk Årshjul / 25. Nov

SKAB DIT EGET SHAMANISTISKE ÅRSHJUL

Du får på denne dag, muligheden for, at skabe dit eget personlige medicinske årshjul, og tage det med hjem.

På ydersiden skaber vi hver især et billede som vi kan bruge til at forbinde os med årstiderne, og årets hellige højtider.
På indersiden er Hjulet et helligt shamanistisk værktøj, som kan bruges til blandt andet at forbinde lyset og mørket i os selv. Kom og hør mere om, hvordan du kan bruge hjulet i din hverdag, også når workshoppen er forbi.

Undervejs deler vi vores kreative og indre process, og gør gavn og glæde af hinandens indsigter og kreativitet.

Workshoppen er en blandning af kreativt, intuitivt inspireret arbejde, klippe klistre og male, og hellig, magisk shamanistisk arbejde, med den shamanistiske tromme og ceremoni.

 

 

FORUDSÆTNINGER
Du behøver hverken være mester i at tegne eller være kreativ, bare du har lyst til at komme og være med, skabe og lege, og fordybe dig. Ligeledes behøver du ikke at have et stærkt kendskab eller erfaring med shamanismen for at få en masse ud af dagen. Læs evt. artiklen Hvad er shamanisme? Du skal have lyst til at udvikle dig, og dele din proces med andre i gruppen.

DATO
Søndag den 25. november kl. 09.30-17.00

PRIS
800 DKK. Kursusprisen inkluderer materialer, the, kaffe og snacks. Medbring egen frokost.

TILMELDING
Kontakt Lone Aabrink. Indbetaling af kursusbeløbet bekræfter din plads, og gør din tilmeldning gældende. Der kan evt. betales i rater. Mærk indbetalingen med: “Dit navn + kursustitel”.

Betalings- og kontaktoplysninger finder du her.

HVOR SKAL VI VÆRE?
I smukke, levende lokaler med udsigt til vind og vejr. Ca. 35 min. fra København, mellem Roskilde og Køge. Stedet er nemt at finde med GPS. Er du uden bil, kan vi evt. arrangere opsamling på Ølby st. (Kystbanen til Køge fra KBH) eller samkørsel.

OM UNDERVISEREN
Lone Aabrink har en baggrund som illustrator og designer, og arbejder som shamanistisk kunstner, behandler og healer. Hun har undervist i både ind- og udland i 10 år, og er dedikeret til den shamanistiske praksis.

Find kurset og del med andre på Facebook

 


Andre kurser med Lone Aabrink