Shamanistisk Healing / Forløb 4 torsdage, april/maj 2018

Gruppeforløb 4 torsdage, kl. 18.00 – 21.00

Dette er et kursus for dig som ønsker healing i dit liv; fysisk, psykisk eller begge dele.

 

Giv dig selv lov til at modtage, og slappe af

Jeg arbejder med shamanistisk healing gennem lyd, trommerejser og naturarbejde. For at være med, behøver du ikke at have stiftet bekendtskab med shamanismen før.

For at møde op, skal du have et åbent hjerte, og lyst til at heale noget i dit liv; en relation, en smerte, et mønster, en tanke. Noget som går dig på og forhindrer dig i at være den du er.

Kurset er for alle, og det kræver ingen forudsætninger.

Undervejs vil vi bruge shamanismens forunderlige værktøjer, blandt andet trommerejsen og bålceremoni. Hvis du har svært ved at rejse, eller aldrig har prøvet det før, er det ikke et problem, og du kan sagtens være med.

Er du fortrolig med shamanismen, eller har oplevet trommerejsen og andre rituelle handlinger, kan jeg anbefale kurset. Det er også for dig der trænger til opmærksomhed, og ønsker at styrke din shamanistiske praksis og samarbejdet med åndefællerne og naturen.

Kvindedans omkring bålet, i månens nærvær

 

Hvad kræver det?

Det kræver ikke at du kan noget på forhånd. Shamanistisk healing er velegnet til alle, og tager udgangspunkt i den enkelte, med rolige skridt. Du er i trygge hænder og i fortroligt helligt rum, under hele forløbet.

For at kunne deltage på kurset, skal du have mulighed for at dukke op alle 4 torsdag aftener. Se de præcise datoer længere nede på siden.

Mellem kursusdagene er der hjemmearbejde, som støtter dig i din proces. Dette er intime, helbredende opgaver, og aldrig mere end du kan magte. Forløbet er baseret på dig, og de andre deltagere. Sammen skræddersyer vi healing og undervisning, så det passer til Jeres behov.

Kurset er for dig, der…
  • Trænger til hvile og ro i dig selv
  • Har brug for at se verden med nye øjne, men er kørt fast i et gammelt mønster eller frygt
  • Har brug for “mig tid” – tid hvor du kan være alene, og reflekteret, og tage de rigtige beslutninger for dit liv
  • Har ondt – i psyke eller sjæl

Ingen symptomer eller lidelser er forkerte eller ved siden af. Kontakt mig, hvad enten din årsag er, til at have lyst til at medvirke. Healing er lindrende, og vil skabe plads til nye tanker og nye måder at anskue dit liv på. Forløbet vil hjælpe dig med, at tage de næste passende skridt for dig, og din situation.

Hvordan foregår det?

Vi vil arbejde med enkle, kraftfulde opgaver, i form af skriveri, lyd, og båldans. Du vil blive guidet hele vejen, og skal ikke være med til noget du ikke har lyst til. Kurset foregår i blide og trygge rammer, med faste opgaver og healing, samt hjemmearbejde. Alt sammen konstrueret til at give dig de bedste betingelser for at slappe af, give slip, og starte healingen indefra.

Hvis du er kaldet til dette kursus, og føler det kunne være noget for dig, så skriv mig en mail. Fortæl om hvordan du har det, og hvorfor dette forløb kunne være givtigt for dig, på nuværende tidspunkt. Der er ingen lidelser eller smerter, psykisk eller fysisk, der er for store eller små til at være med. Så giv dig blot ro til at fortælle om, hvad der bekymrer dig. Jeg vil efter modtagelsen af din mail vende tilbage til dig. Husk at meddele dit “problem” og gerne med symtomer, dit navn, telefonnummer samt det område du bor i, hvis jeg ikke kender dig på forhånd. Skriv til mig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 


Om Lone Aabrink

Jeg er uddannet designer og illustrator, med en rig baggrund på højskole med forskellige kreative fag, herunder skuespil, maleri, tegning og sang.

Siden 2008 har jeg gået i lære hos Scandinavian Center for Shamanic Studies ved Jonathan Horwitz og Annette Høst. Det var under min bachelor på Designskolen, at jeg opdagede Annettes bog Jorden Synger, og jeg har sidenhen brugt kurserne til mit eget magiske arbejde og selvudvikling.

Jeg har undervist i shamanisme, historiefortælling, maleri og personlig udvikling gennem visuelle rejser og naturarbejde gennem de sidste ti år.

Min egen rejse startede, da jeg som barn meget pludseligt stod over for et dødsfald i vores meget nære familie, og jeg har siden da altid søgt svar på livets store spørgsmål; “Hvem er jeg?!” og “Hvor skal vi hen når vi dør?!”.

Jeg bruger shamanismen som en helbredende opbyggende praksis, og holder en-til-en sessioner, ceremonier og fejringer, samt kurser i maleri, shamanisme og kreativitet.

Se alle mine kurser her.


Læs mere

Hvad er shamanisme?

Mere om Lone

CV


PRAKTISKE DETALJER – SHAMANISTISK HEALING, GRUPPE FORÅR 2018

FORUDSÆTNINGER
Der er ingen forudsætninger for at deltage i healingen, dog er det afgørende at du kan møde alle fire kursusdage.

DATO OG TID
Kurset forløber over følgende fire torsdage:

Første gang: Torsdag den 12. april 2018, kl. 18.00 – 21.00
Anden gang: Torsdag den 19. april 2018, kl. 18.00 – 21.00
Tredje gang: Torsdag den 3. maj 2018, kl. 18.00 – 21.00 (en uges pause)
Fjerde gang: Torsdag den 17. maj 2018, kl. 18.00 – 21.00 (en uges pause)

Alle kursusaftener ligger torsdage og i tidsrummet 18.00 – 21.00. Læg mærke til datoerne. Det er ikke fire efterfølgende torsdage.

LOKATION
Kurset finder sted i Café Ara – Center for Kreativitet & Velvære, i smukke omgivelser på landet ved Køge. Varme, rolige lokaler med plads til fordybelse og rum til den enkelte.

PRIS
Kurset koster 2100 kr. for fire kursusdage. Der er mulighed for, at betale i rater af to omgange. Betaling finder sted efter aftale. Mærk indbetalingen “Dit navn + HF0418″. Find betalingsoplysninger her.

TILMELDING
Sker gennem e-mail til loneaabrink@gmail.com eller via telefon: 29 61 21 74. Du er velkommen til at stille alle de spørgsmål du vil 😉 . Kontakt mig.

Maks 4 pladser.

 


Andre kurser med Lone Aabrink