Workshop: Hvordan kan du bruge æteriske olier?

En spirituel workshop med æteriske olier, hvor vi undersøger hvordan vi kan bruge virkninger af levende, æteriske olier i vores hverdag.

Du vil sammen med de æteriske olier opleve:

  • Rensning af aura (sjælekroppen)
  • Møde med en planteånd med hjælp fra den shamanistiske tromme
  • En dyb og afslappende meditation, der slipper indre uro og bekymringer

De æteriske olier er specielt geniale i forhold til emotielle oplevelser, der ligger fast i kroppen, og kan være svære at sætte ord på.

Øvelserne hjælper krop, sind og ånd til at give slip, og du vil opleve større fleksibilitet i dine følelser, klarhed og opløftethed i dit indre.

Planteånder er levende og er den åndelige inderside af alle planter. Når de æteriske olier (som jeg bruger), laves til olier, forbliver ånden i olien, og rejser med olien i flasken, hjem til os!
Derfor er mødet med æteriske olier så magiske og kraftfulde; de er hjælpere, der sjæleligt og fysiologisk aftaler med kroppen, hvad den har brug for, hvor.
Olierne er 100% rene, økologiske, og helt uden farlig kemi.

TILMELDING
Til Lone Aabrink. Indbetaling af det fulde kursusbeløb bekræfter din plads på holdet. Du finder betalings- og kontaktoplysninger her: http://www.aabrink.dk/kontakt/. Der kan betales med MobilePay eller kontooverførsel. Husk: Mærk indbetaling med: Navn og Kursustitel.

FORUDSÆTNINGER
Du skal have mod på ud-af-kroppen oplevelser, og have lyst til selvudvilking. Mit udgangspunkt er animistisk, læs evt. artiklen Hvad er shamanisme?, inden du beslutter dig for tilmelding.

PRIS
550 DKK inkl. te og kaffe. Medbring madpakke.

DATO
Søndag den 11. november kl. 09.00 – 15.00.

STED
Mellem Køge og Roskilde. I smukke, lyse lokaler på landet, ca. 35 min. fra København. Der er mulighed for opsamling på Ølby st. (Kystbanen), eller at flere kursister evt. kan køre sammen. Kontakt mig, hvis du har spørgsmål vedr. transport.

Se begivenheden på Facebook.

 


Andre kurser med Lone Aabrink