Ceremoni: Forårs Jævndøgn / 21. marts 2018

Fejringsceremoni med bål og indre naturspirituelt arbejde, onsdag den 21. marts kl. 17.30 – 21.00

I marts måned rammer vi årshjulets jævndøgn – hvor dag og nat er lige lange.

Vi bruger tærkseltiderne til at fejre, og minde os om hvor vi er i livets cyklus. Det er Jordens helligdage; sommer solhverv (21. juni), vinter solvhverv (21. december) forårs- og efterårsjævndøgn (21. september).

Når vi begynder at lægge mærke til årets cyklus, mærker vi en genkendelighed også inde i os. Vi er forbundne, forbundet til naturen og livets store cyklus. Og vi kan benytte disse kræfter, lege med dem, i stedet for i mod.

Denne specielle aften fejrer vi menneskefællesskabet og mødes rundt om bålet. Du er velkommen uanset om du har prøvet det før – eller ej. Har du en tromme eller rasle, så tag den meget gerne med!

Årshjulet af Lena Appel. 

 

Ved forårsjævndøgn går vi de lysere tider i møde. Og vi kan bruge energien til at sætte gode frø for det år der skal komme. Det er nu at vi glædes over vinterens hvile, og de nye sæd som er kommet os for øre. Det er nu vi sætter kraft bag vores handlinger, og beder Jorden, guder og godtfolk om velsignelse og styrke til at træde videre på vores færd.

Arrangementet er ikke med mad, men medbring gerne en snack hvis du har brug for det.

Medbring desuden en gave til ånderne på stedet; økologiske nødder, æbler eller andet som dyr og væsner ude på landet kan lide 🙂 !


Forårs jævndøgn ceremoni – aften

DATO: onsdag den 21. marts kl. 17.30 – 21.00
PRIS: 250 DKK
STED: Café Ara – Center for Kreativitet & Velvære, Ejby ved Køge
TILMELDING: Via email eller telefon hvis du har spørgsmål. Tilmeldingen er gældende når depositum er indbetalt. Find kontooplysninger og MobilePay nummer her. Husk at mærke din indbetaling Navn + Dep. Kursus.
Tilmeld samtidigt en veninde, ven el. kæreste og få 100 kr. i rabat – begge parter. I alt 850 kr. pr. person.

Tilmelding på Facebook er ikke gældende — men det er sjovt at se hvem der kommer, så klik dig gerne “deltager” og del begivenheden på Facebook!

 


MERE INFORMATION
Læs om Lone
Jeg anbefaler denne video
CV
Hvad er shamanisme? og Shamanistisk vejledning