Hvem er jeg?!

Lone Aabrink (f. 1984)
er uddannet cand. design –  illustrator og designer fra Designskolen Kolding i 2012.

På en Jord, hvor mennesket ikke længere er på bølgelængde og i balance med naturen, ser jeg det som menneskets fornemmeste opgave at give sig hen til en praksis der forsøger at udligne denne ubalance. At skabe rum for seksualitet, nydelse, samvær og glæde, uden at tage – men ved at give. Maleriet bliver for mig denne praksis.

Jeg har arbejdet bevidst med shamanismen siden 2008, hvor jeg tog grundkursus hos Annette Høst under min bachelor på Designskolen Kolding. Her skabte jeg 8 store malerier der illustrerede en sjælerejse, en shamanistisk trommerejse. Det var ikke første gang jeg stødte på shamanismen, men det var første gang jeg lærte at de sange jeg har sunget siden jeg var barn, og de væsner jeg oplevede var “helt almindelige magiske” set med shamanistiske øjne, og har et sted og et navn de hører til.

Jeg arbejder med shamanismen som et værktøj til transformation og healing, både hos mig selv og gennem kurser og workshops. Jeg bruger maleriet til at fortælle historier, og arbejder med mine åndefæller gennem maleriet, med at portrættere dem, eller historier de ønsker at fortælle. Jeg arbejder desuden kreativt og forløsende med en række værktøjer; sang, dans, skrivning og poesi, video, foto samt maleri og tegning, hvor omdrejningspunktet altid er forbindelse. Forbindelse til Jorden, til ånden, til den indre stemme.

Jeg underviser i de grundlæggende værktøjer i shamanismen. Blandt andet sang, dans, trommerejser og at hente kraft og søge råd i naturen.


Efter år som designer, tegner og billedkunstner, begyndte en ny form for billedkunst at tage form i mit atelier i sommeren 2017. Jeg stoppede med at lave kunst og malerier som ‘underholding’, og begyndte i stedet at arbejde bevidst med maleriet som en helbredende praksis.

Maleriet ‘besjæles’ gennem samarbejdet med mine åndefæller, og tjener hermed som mere end hvad øjet umiddelbart kan se. Billederne er “healings-portaler” med egen magi, sjæl og evne til at forvandle.

Jeg er nu i gang med at undersøge hvordan dans, sang og poesi på samme måde kan benyttes som bevidst værktøj til healing.

Jeg underviser og fortæller om shamanismen, naturen og vores fælleskab i mine kurser og forløb. Jeg vil med glæde dele min viden med dig.

 


CV
Min inspiration

 


video

Jeg har skabt otte essenser der fortæller hvem jeg er og hvordan jeg gerne vil leve mit liv.

 

Modig

 

Natur

 

Forfængelig

 

Magi


Indianer

 

Leg

 

Maleri

 

Sangen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *