Hvem er jeg?!

Lone Aabrink, cand. design
  • Uddannet designer med speciale i illustration i 2012
  • BA og MA fra Designskolen Kolding i visuel kommunikation og illustration
  • Studieophold i Australien på Sydney College of the Arts (kunstakademiet i Sydney) samt
  • Akademija za likovno umetnost in oblikovanje, Slovenien (kunstakademiet i Ljubljana)

Se hele mit CV

Efter år som designer, tegner og billedkunstner, begyndte en ny form for billedkunst at tage form i mit atelier i sommeren 2017. Jeg stoppede med at lave kunst og malerier som ‘underholding’, og begyndte i stedet at arbejde bevidst med maleriet som en helbredende praksis.

Jeg undersøger hvordan de kreative fag; dans, sang og poesi – men også planter – kan benyttes på samme måde som maleriet, som bevidst værktøj til healing.

På en Jord, hvor mennesket ikke længere er på bølgelængde og i balance med naturen, ser jeg det som menneskets fornemmeste opgave at give sig hen til en praksis der forsøger at udligne denne ubalance. At skabe rum for seksualitet, nydelse, samvær og glæde, uden at tage – men ved at give. Maleriet bliver for mig denne praksis.

Jeg arbejder med shamanismen som helbredende opbyggende praksis, og udbyder en palette af kreative, healende kurser, individuelle sessioner og ceremonier i alle regnbuens farver (!) – med plads til alle – uanset alder og niveau! Det vigtigste er for mig, at du oplever kraften på egen hånd, og kan tage den med dig hjem, når hverdagen begynder!

Individuelle sessioner

 

 


En historie med shamanisme og kunst

Interview med canadiske Laüra Hollick i forbindelse med International Soul Art Day, 23. maj 2018.


 

en (illustreret) historie om shamanisme og maleri

Jeg har arbejdet bevidst med shamanismen siden 2008, hvor jeg tog grundkursus hos Annette Høst under min bachelor på Designskolen Kolding. Her skabte jeg 8 store malerier der illustrerede en sjælerejse, en shamanistisk trommerejse.

I min bachelor (udsnit herover) undersøgte jeg, hvordan kapitler fra en shamanistisk sjælerejse kunne illustreres i et utæmmet malerisk udtryk, som ikke er så ofte set, når det handler om gengivelser af den åndelige verden. (Klik på billedet for at se det stort).

 

Mødet med den unge, finske shaman Helena Karhu i sommeren 2017 blev et vendepunkt kunstnerisk, såvel i min shamanistiske praksis. Helena gen-introducerede mig til den Sydamerikanske måde at arbejde med ofringer til guderne på. En tradition som er meget farverig, pyntet og, i nogle tilfælde, plastik-ket. Dette åbnede sluserne for et langt mere overdådigt, glimtende og skinnende udtryk i mit maleri, som sprængte rammerne for dansk leverpostejs-hverdag og jantelov.

Maleriet Half Bear Half Man fra 2017, (udsnit herover), blander akrylmaleri med perler, og ofringer i form af korn og kagekrymmel, en citronskive og farverige bånd, for at ære og hylde mine åndefæller. 

 

I begyndelsen af 2018 skabte jeg, i samarbejde med mine åndefæller, maleriet Tiger Kraft Spejl, som illustrerer min udvikling malerisk, gennem de franske impressionister (man kan næsten ane Van Goghs stjernehimmel), samt udviklingen og samarbejdet med mine åndefæller.

Tiger Kraft Spejl, 2018. Akryl og glimmer på lærred.

 


Lone foran Pilgrim Dancer fra 2017.

 

Jeg arbejder med shamanismen som et værktøj til transformation og healing, både hos mig selv og gennem kurser ogworkshops. Jeg bruger maleriet til at fortælle historier, og arbejder med mine åndefæller gennem maleriet, med at portrættere dem, eller historier de ønsker at fortælle. Jeg arbejder desuden kreativt og forløsende med en række værktøjer; sang, dans, skrivning og poesi, video, foto samt maleri og tegning, hvor omdrejningspunktet altid er forbindelse. Forbindelse til Jorden, til ånden, til den indre stemme.

Jeg underviser kreativt og i de grundlæggende værktøjer i shamanismen. Blandt andet sang, dans, trommerejser og at hente kraft og søge råd i naturen.

Se alle mine kurser og retreats.

Læs om individuel shamanistisk vejledning

 


CV
Min inspiration

 


video

Jeg har skabt otte essenser der fortæller hvem jeg er og hvordan jeg gerne vil leve mit liv.

 

Modig

 

Natur

 

Forfængelig

 

Magi


Indianer

 

Leg

 

Maleri

 

Sangen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.