Hvem er jeg?!


Medicinkvinde & Kunstner


 

Jeg altid har været viiild med at tegne, male og fortælle historier.

Da jeg var ung teenager faldt jeg i staver over Steen og Stoffer, senere Basquiat og Frida Kahlo, indtil jeg i midten af tyverne blev præsenteret for de impressionistiske malere; Van Gogh, Gaughin og Renoir – der åbnede mit verdenssyn endnu mere!

 

 

Det var også i midten af tyverne jeg stiftede bekendtskab med shamanismen – gennem trommerejser og sang mødte jeg et univers jeg følte mig hel i og kaldet til. Jeg skabte min bachelor på Designskolen Kolding baseret på en sjælerejse, en magisk rejse til åndernes rige. 

 

 

Det er i naturen, at jeg har mit klarsyn og kan mærke livet bruse igennem mig. Her kan jeg klare tankerne og lade skoven fylde mig op med energi. Jeg bliver inspireret af de ting jeg finder, naturens former og farver, og gengiver dem i mine billeder.

 

 

I dag holder jeg udstillinger, maler og holder kurser hvor jeg underviser i både naturmedicin og maleri. Jeg holder til ved Køge, hvor jeg sammen med familien driver Café Ara – Center for Kreativitet og Velvære.

Jeg skaber bestillinger af malerier, shamanistiske værktøjer og hjælper med illustrationer til bøger eller hjemmeside.

 

Se min kunstneriske uddannelse
Velkommen til mit univers!

 


 

 
Vil du selv være kreativ eller mødes een til een med Underet? Kom med på kursus
Find inspiration og glæde til hjemmet: Et udvalg af mine malerier til salg

 


 


International Soul art day


 

I forbindelse med International Soul Art Day, den 23. maj 2018, blev jeg interviewet af canadiske Laüra Hollick, om mit forhold til kunsten og til at skabe kunst fra hjertet.

Se med her.


 

 

 


Videoprojekt: Hvem er jeg?!


Jeg har skabt otte essenser der fortæller hvem jeg er og hvordan jeg gerne vil leve mit liv.

 

 

Modig

 

Natur

 

Forfængelig

 

Magi


 

Indianer

 

Leg

 

Maleri

 

Sangen