Coaching

Coaching uden grænser –

Individuelle forløb for dig og dit velbefindende

Har du noget du gerne vil være bedre til? En problemstilling du ønsker hjælp til eller et ønske du ønsker opfyldt?

Som coach kan jeg hjælpe dig med at nærme dig dine drømme. Jeg har selv erfaring med at sætte mig mål – og nå dem! Mit speciale som coach er kreativitet, livsnydelse og så ved jeg en del om den åndelige dimension.

Jeg rummer dig der hvor du er og hjælper dig med det du brænder for. Alt efter hvor du er hvad du har brug for vil jeg udfordre dig med kreative opgaver, shamanistiske øvelser eller måske fysiske øvelser.

Gennem et coach forløb bliver du støttet og får hjælp til det som er svært for dig. Jeg hjælper dig med at samle viden og inspiration og du får værktøjer til at rykke dig.

Individuelt coach forløb
3 gange á 1 time – Pris: 1200kr samt introtime til 800kr
I intro forløbet afdækker vi dine problemstillinger, ønsker og mål samt afdækker en strategi der vil virke for dig.

Skulle du efter intro sessionen have lyst til at gå i gang, forpligter du dig til 3 coaching sessioner 1 times varighed, ved at indbetale det fulde beløb.

Et coaching forløb hos mig er kreativt og inspirerende! Alt efter hvad du har brug for kan det indeholde shamanistiske rejser, visualiseringer og bekræftelser, kreative opgaver, hjemmearbejde og naturarbejde.
Coachforløbet foregår typisk over een til to måneder; enten personligt face to face i klinik ved Køge eller ligeså personligt over Skype.

Kontakt mig for yderligere information. Jeg glæder mig til at arbejde med dig!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.