Juleillustration til sociale medier for firmaet NatureSource

En spirituel illustration, til firmaet NatureSource’s julepromotion på sociale medier.

For planeten & den gode smag – Et samarbejde bliver til

NatureSource, et B2B firma der handler udelukkende med rene, økologiske produkter, ønskede et firmakort til deres leverandører og kunder, en illustration som tak for årets gode samarbejde og samtidigt gode ønsker for det nye år.

 

Første Skridt

På baggrund af den allerførste samtale skaber jeg denne oprindelige skitse, med fokus på velsignelsen og taknemmelighed. Skitsen bliver vores visuelle udgangspunkt for videre forhandling.

Lone Aabrink Nature Source

 

Den ummidelbare feedback er positiv. Dog ønskes lidt flere stjerner, og at Universet er i spil.

Desuden har ejeren netop været på en inspirerende rejse og retreat i Assisi i Italien, og hun sender mig disse billeder til inspiration og et link til citater af Frans Assisi. I Assisi møder hun også Duen, som hun ønsker på samme vis at in-koorporere i illustrationen.

Ejeren fortæller at hun holder af farverne her, og af den religiøse lidt ‘ophøjede’ stemning. “Det må godt være lidt ophøjet når det er jul”, siger hun.

Det giver os anledning til at revurdere illustrationen, og grund til at skabe en ny ‘scene’. På baggrund af de tilsendte fotos og notater skaber jeg denne nye skitse for firmaet.

Jul NatureSource

 

Her ønsker jeg at udnytte stemningen fra de gamle kalkmalerier i Italien, og jeg låner et oliventræ fra mine dage i Sydfrankrig ind, for at skabe varm, sydlandsk stemning. Jeg bruger også engle, konkrete væsner med vinger og glorier, som vist i fotografierne fra Italien.

Jeg netoner farverne fra mit eget personlige mere farve-sprælske univers og matcher en mere kalket og krakeleret stil. I midten af billedet tegner jeg  en leopard, som symbol for firmaets produkter fra det frodige Mellem og Sydamerika.

Skitsen får positiv feedback, dog ønskes Leoparden byttet ud med en lotus, gerne med glimmer. NatureSource finder på behjælpelig vis et foto der viser hvad de mener, og videresender det til mig.

lotus1

 


Færdig illustration


Herefter laver jeg den færdige illustration. Med de nye rettelser og noter i mente, skaber jeg dette endelige banner, der skal bruges som blikfang i de sociale medier og ønske alle en glædelig jul.

NatureSource Julebanner2016 copy


 

Billedet kommer på Facebook og NatureSource skriver;

Illustration banner NatureSource

Kærlige julehilsner fra alle os i NatureSource ?

Tak til den dygtige Lone Aabrink for det smukke julebillede. Det er lige som vi håbede og ønskede 

 

 


Processen og alle billeder er gengivet med venlig tilladelse fra NatureSource. Se mere om dem, og deres inspirerende varesortiment (!) på naturesource.dk.

Find banneret på Instagram.